بررسی فواید و مشکلات تمرین با دمبل

در مطلب امروز از سایت کلینیک راشا، بهترین پیکر تراشی اصفهان قصد داریم به بررسی فواید و مشکلات تمرین با دمبل بپردازیم. با ما همراه باشید.

مزایای تمرین با دمبل

در این قسمت می‌خواهیم درباره مزایای تمرین با دمبل بگوییم.

  1. دمبل‌ها جفتی هستند ولی شما می‌توانید فقط با یکی از آن‌ها هم تمرین کنید. مزیت استفاده از دمبل همین است که می‌توانید با آن تمرینات یک طرفه داشته باشید و عدم تعادل عضلانی (که گاهی اوقات در بدنسازان پیش می‌آید را برطرف کنید.)
  2. دمبل‌ها از وزن بسیار سبک (یک کیلویی) تا وزن‌های سنگین (مثل ده کیلویی) در دسترس هستند و هر ورزشکار با توجه به شرایطش، وزنه مناسب خود را انتخاب می‌کند.
  3. اگر یک بار هم از دمبل استفاده کرده باشید می‌دانید که بسیار کاربردی است و ده‌ها یا حتی صدها تمرین مختلف قدرتی را پوشش می‌دهد؛ در عین حال که دامنه حرکتی بسیار وسیعی دارد، یعنی می‌توانید بازوهای خود را با آزادی حرکت دهید.
  4. در نهایت، اینکه دمبل‌ها بسیار راحت هستند. دمبل‌ها را می‌توان تقریباً در همه جا از جمله در خانه و همچنین در باشگاه استفاده کرد. دمبل فضای کمتری را نسبت به بسیاری از انواع دیگر تجهیزات ورزشی اشغال می‌کند و برای استفاده در باشگاه‌های کوچک خانگی یا آپارتمان ایده آل است.

معرفی دستگاه های بدنسازی و کاربرد آنها | بهترین پیکر تراشی اصفهان

صفحه اینستاگرام مرکز راشا بهترین پیکر تراشی اصفهان

مشکلات تمرین با دمبل

از همه فواید و مزایای دمبل گفتیم، باید اشاره‌ای هم به معایب آن داشته باشیم. در این قسمت به چندین مورد از مشکلات تمرین با دمبل اشاره می‌کنیم.

  1. یکی از بزرگترین مشکلات دمبل، محدود بودن وزن آن است. شما بعد از چند ماه تمرین پیشرفت می‌کنید و دمبل‌های قدیمی برای‌تان سبک می‌شود؛ اما چه می‌شود کرد؟ دمبل‌ها امکان افزایش وزن ندارند! اگر هم مدام دمبل جدید تهیه کنید، مجبور خواهید بود که هزینه و فضای زیادی برای این کار خرج کنید.
  2. دمبل برای همه تمرینات مناسب نیست. دمبل‌ها برای تمرینات بسیاری کاربردی هستند؛ اما یک سری تمرینات با دمبل سازگاری ندارند و نیاز به هالتر یا تجهیزات دیگر دارند.

نکته: در نهایت باید بدانید که تمرین غیر اصولی با دمبل همیشه خطرناک است. تمرین در فرم نامناسب یا بلند کردن وزنه‌های سنگین می‌تواند خطر آسیب را به خصوص در شانه‌ها، کمر و زانوها افزایش دهد.


مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

نکات مراقبتی در تیپ بدنی اندومورف

بررسی تیپ بدنی اکتومورف

خصوصیات تیپ بدنی مزومورف

نظر خود را بنویسید

سوالی دارید؟ ما در خدمت هستیم