بررسی فواید و مشکلات تمرین با هالتر

در مطلب امروز از سایت کلینیک راشا، بهترین پیکر تراشی اصفهان قصد داریم به بررسی فواید و مشکلات تمرین با هالتر بپردازیم. با ما همراه باشید.

فواید تمرین با هالتر

اگر می خواهید روی افزایش حجم تمرکز کنید، بین هالتر یا دمبل، هالتر گزینه بسیار خوبی است. شما می‌توانید با هالتر وزنه‌های بیشتری بلند کنید؛ زیرا در تمرین با هالتر عضلات تثبیت کننده زیادی درگیر نمی‌شوند (در مقایسه با دمبل) بنابراین به نسبت دمبل می‌توانید، وزنه سنگین‌تری بزنید. به این ترتیب، هالتر بهترین گزینه برای رسیدن به حجم و قدرت حداکثری است. از دیگر فواید هالتر می‌توان موارد زیر را برشمرد:

  • هالتر برای انجام یک سری تمرینات قدرتی سنگین گزینه بهتری نسبت به دمبل است، چراکه وزن را روی بدن ورزشکار به طور یک‌نواخت توزیع می‌کند و همچنین آزادی عمل بیشتری به او می‌دهد. حرکاتی مثل ددلیفت اسکات و پرس سینه را با هالتر بهتر می‌توان انجام داد.
  • از آنجا که وزنه‌هایی که به میله هالتر اضافه می‌شود قابل تنظیم است، هالتر کاربردی‌تر به حساب می‌آید؛ چراکه اصل اضافه بار با هالتر کاملا رعایت می‌شود.

ورزش و تقویت حافظه | بهترین پیکر تراشی اصفهان

صفحه اینستاگرام مرکز راشا بهترین پیکر تراشی اصفهان

مشکلات تمرین با هالتر

هالتر یا دمبل یا هر وسیله دیگری دارای ویژگی‌های مثبت و منفی هستند. هالتر هم از این قضیه مستثنی نیست. یک سری معایب یا نکات منفی احتمالی در تمرین با هالتر عبارتند از:

  • هالتر می‌تواند منجر به عدم تعادل عضلانی شود. در اکثر ورزشکاران عضلات یک طرف بدن غالب است، وقتی شما از هالتر استفاده می‌کنید ممکن است متوجه شوید که همیشه بار تمرین را (بیشتر) طرف غالب به دوش می‌کشد. بنابراین شما آنقدر که می‌خواهید طرف ضعیف خود را تقویت نمی‌کنید.
  • یکی دیگر از مشکلات احتمالی هالتر، خطر زیاده روی اضافه کردن بار است که منجر به آسیب می‌شود. بسیار مهم است که در تمرینات سنگین همیشه یک یار کمکی کنار شما وجود داشته باشد. جالب است که دو مورد از مزایای هالتر در عین حال می‌تواند از معایب آن هم باشد.
  • محدوده حرکتی محدود یک مورد دیگر از نکات منفی هالتر است. تمرینات هالتر معمولاً شامل یک دامنه حرکتی ثابت است که ممکن است برای همه افراد مناسب نباشد، به ویژه آن‌هایی که مشکلات مفصلی یا محدودیت‌های حرکتی دارند.

مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

بررسی تیپ بدنی اکتومورف

خصوصیات تیپ بدنی مزومورف

فواید و مشکلات تمرین با دمبل

نظر خود را بنویسید

سوالی دارید؟ ما در خدمت هستیم