بررسی تمرینات ورزشی برای درمان اسکولیوز

در ادامه این مطلب از سایت کلینیک راشا، بهترین کولتک اصفهان تمرینات ورزشی برای درمان اسکولیوز را مورد بررسی قرار می دهیم. اگرچه اثر تمرین درمانی در درمان اسکولیوز بخوبی ثابت نشده است ، اما اکثر متخصصین در انجام تمرینات درمانی در این بیماران اتفاق نظر دارند. این تمرینات می توانند عوارض بی حرکتی ناشی از استفاده از بریس را کمتر کرده و تحمل بریس را بهتر نمایند همچنین ممکن است از پیشرفت بیماری جلوگیری نمایند.

در حقیقت بخش تکمیل کننده برنامه درماني ، انجام تمرینات ورزشي به صورت صحیح و مداوم است که این تمرینات باعث تقویت عضلات ، افزایش انعطاف پذیری ستون فقرات و کاهش خستگی میشود. با بریس به جز ورزشهاي تماسي مثل فوتبال و همچنین ژیمناستيك همه فعالیتها قابل انجام است. شنا ، بارفیکس بهترین ورزشي است که مي توان بدون بریس انجام داد. تمرینها به دو صورت با بریس و بدون برنس انجام گيرند.

تمرین 1:

در حالي که بروي شکم دراز می کشید ، گردن خود را به يك سمت چرخانده ، ازيك نفر بخواهید که دو طرف ناحیه باسن و کمر شما را محکم نگه دارد ، سپس سمتي را که در سمت برجستگي پشت شما قرار دارد ، تا حد ممکن به زانوي همان طرف نزديك كنيد و دست دیگر را از بالاي سر خود دور کنید و مدتي در این وضعیت نگه دارید.

تمرین 2 :

روي شكم دراز بکشید ، از يك نفر بخواهید دو طرف ناحیه باسن و کمر شما را محکم نگه دارد دستهایتان را پشت سر حلقه کنید ، تنه خود را به طرف سمت برجسته پشت ، نزديك كنيد.

 تمرین 3 :

بر روي تخت ، روی شکم دراز بکشید ، لبه تخت را محکم با دو دستتان نگه دارید و از يك نفر بخواهید که دو پاي شما را از ناحیه زیر ران در دست بگیرد در حالی که پاهای شما را از میز بلند مي كند همزمان به سمت جسته پشت شما نزديك كند.

تمرین 4 :

در وضعيتي مثل سجده کردن قرار بگیرید و طوري به جلو خم شوید که شکم تان روی پاهایتان قرار بگیرد و سپس دو دستان را به سمت جلو بکشید ( دراز کنید ) طوري که کف دستان روي زمین باشد.

تمرین  5:

در وضعيتي مثل سجده کردن قرار بگيريد ( طوري به جلو خم شوید که زانویتان در شکمتان قرار بگیرد ) در صورتي که کف دستان را روي زمين قرار داده اید آنها را به سمت برجستگي پشت نزديك كنيد و چند لحظه در این وضعیت بمانید.

تمرین 6:

از پهلو ، بروي تخت ، روي سمت برجسته پشت ، دراز بکشید ، از کسي بخواهيد ناحيه باسن شما را محکم نگه دارد ، يك حوله لوله شده زیر برجسته ترین قسمت پشت خود قرار دهید تا برجستگي حالت صاف شده به خود بگیرد در این حالت دستان را از سرتان به زمین نزدیک کنید.

تمرین 7:

از پهلو روي تخت دراز کشیده طوري که سمت برجسته پشت روي تخت باشد و يك حوله لوله شده زیر آن قرار دهید ، طوري دراز بکشید که دستها و سر شما از لبه تخت به پایین آویزان باشد ، این وضعیت را حفظ کنید ( از كسي بخواهيد ناحیه باسن شما را محکم نگه دارد ).

انواع مختلف بیماری اسکولیوز | کلینیک راشا | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان
100585862 – types of scoliosis medical anatomical vector illustration diagram with spine curvatures compared with healthy back bone. back view female with labels.

تمرین 8:

در فاصله 15 سانتي متراز دیوار قرار گرفته طوري که رو به دیوار باشد ، دستها را بالاي سرنگه داشته و به سمت بالا ( سقف ) بکشید و همزمان پاها را به زمین فشار دهید و خود را در این وضعیت نگه دارید.

تمرین 9:

اگر میله بار فیکس در دسترس دارید ، آن را با دستانتان گرفته و خود را از آن آویزان كنيد طوري که پاها از زمین بلند شود ، تا حد ممکن این وضعیت حفظ شود.

تمرین 10:

در حالي که نشسته اید و دستهایتان را پشت سر گره کرده اید ، از يك نفر بخواهید پشت شما بایستد ، دستهاي شما را از ناحیه آرنج نگه داشته و به سمت خود ببرد.

تمرین 11:

رو به گوشه دیوار بايستيد ، مثل تصویر ، دستان را در وضعیت بروی دیوار دراز کنید ، همزمان كل بدن خود را بروي پایتان به سمت جلو بلند کنید . ( مي توانيد كمي زانو را خم کنید ) .

تمرین 12:

به پشت روي تخت دراز بکشید ابتدا يك زانو وسپس زانوي ديگر را به سمت شکم آورده درحالی که با دستان ناحیه زیر ران را محکم گرفته اید ، زانو ها را به قفسه سینه محکم فشار دهید .

تمرین 13:

در حالت نشسته ، دستها را محکم پشت سرگره کنید. از کسي بخواهيد ناحیه کمر شما را محکم نگه دارد ، در حالي که فردي که پشت سر شماست در برابر این حرکت شما مقاومت مي کند و با دستش شما را به سمت خودش مي کشد سعي كنيد از ناحیه کمر ، خود را به سمت جلو خم کنید .

تمرین 14:

مطابق شکل به جلو خم شوید ، شکم خود را به داخل فرو ببرید بدون اینکه ناحیه پشت را خم کنید. خود را براي مدتي در اين وضعیت نگه داشته ، سپس آزاد کنید .

تمرین 15:

در حالت ایستاده ، يك پا را به جلو و پاي ديگر را به عقب بروي يك خط قرار دهيد پاي جلو را خم کرده و پاي عقب را صاف کنید ، سعي كنيد وزن خود را روي پاي جلو قرار دهید .

تمرین 16:

بروي پشت خود دراز بکشید ، طوري که روبروي شما چارچوب در باشد. يك پاي خود را از در رد کنید ( دراز کنید ) و پاي ديگر را از دیوار کنار در بالا ببرید در حالي که زانویتان صاف است. سعي كنيد باسن خود را به در نزديك كنيد . ( دستان را روی شکم قرار دهید )

تمرین 17:

مثل حالت قبل اما در این تمرین ، پاشنه پاي ديگر را به دیوار فشار داده و رها کنید سپس سعي کنيد پا را از دیوار دور کنید.

تمرین 18:

برروي پشت دراز بکشید و دستان را زیر سر قرار دهید ، زانوها را خم کنيد. سعي كنيد ناحيه باسن را به تخت فشار داده و قوس کمر را صاف کنید.

تمرین 19:

بر روي پشت دراز بکشید ، دست را زیر سر قرار دهید ، زانوها صاف باشد. سعي كنيد ناحيه باسن و کمر را به تخت فشار دهید .

تمرین 20:

به پشت روي تخت دراز بکشید ، زانوها را خم کنید ، دستها در راستاي پهلویتان باشد. سعي كنيد ناحيه سر و گردن و پشت خود را از روي تخت بلند کنید و همزمان قوس کمر را صاف کنید . ( کمر از روي زمين بلند نشود )

صفحه اینستاگرام کلینیک راشا – بهترین کلینیک لاغری اصفهان

کلینیک راشا، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان در دکتر آف و کلینیک ۲۴
مرکز راشا، بهترین کلینیک لاغری اصفهان در دکتر آف و کلینیک ۲۴
کلینیک راشا بهترین کولتک اصفهان در دکتر آف و کلینیک ۲۴


مطالب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر : 

علل و علائم بیماری پارکینسون

علل اصلی بیماری فاست یا سندروم فاست

راه های پیشگیری و درمان درد زانو

نظر خود را بنویسید

سوالی دارید؟ ما در خدمت هستیم