مزوتراپی روشی مناسب برای جوانسازی پوست و درمان ریزش مو
احتمالا اسم مزوتراپی یا مزوتراپی مو به گوشتان خورده باشد. مزوتراپی یکی از متدهای زیبایی برای جوانسازی پوست و تقویت مو است که اخیرا بسیار پرطرفدار شدهاست. از مزوتراپی برای درمان چین و چروک صورت، رفع چربی بدن در تمامی نقاط مانند باسن و پهلو، درمان ریزش مو و غیره استفاده میشود.
این روش با توجه به قیمت و عوارض تقریبا کمش توانسته در رقابت با دیگر روشهای زیبایی خوب ظاهر شود. اگر شما هم به دنبال زیباتر شدن هستید این مطلب برای شماست.
فقط باید آگاه باشید که برای مزوتراپی باید به کلینیکهای معتبر مراجعه کنید و پیش از اقدام به مزوتراپی حتما با دکتر پوست و مو و زیبایی نیز مشورت نمایید.
همراه ما باشید با مطالب پیشنهادی کلینیک پزشکی ورزشی راشا اصفهان :
- اهداف درمانی هیدروتراپی
- بهترین کلینیک زیبایی اصفهان
- 6 توصیه برای شروع ورزش تای چی
- صفحه رسمی کلینیک راشا
- رایجترین آسیبهای تاندون آشیل
- بهترین کلینیک لاغری اصفهان
- آشنایی با انواع تیپ بدنی در مردان و زنان
- بهترین کولتک اصفهان
- نقش داروها در تناسب اندام چیست؟
مزوتراپی
حتما از خود میپرسید که مزوتراپی یا مزوتراپی مو چیست! مزوتراپی (Mesotherapy) تکنیکی برای تزریق ویتامینها، آنزیمها، آنتیاکسیدانها، هورمونها و عصاره گیاهان به پوست است و یکی از روشهای جوانسازی پوست و مو است. هدف از مزوتراپی این است که پوست جوانتر نشان داده شود و از افتادگی پوست جلوگیری شود.
افرادی که مزوتراپی انجام میدهند، معمولا قصدشان جوانسازی پوست و داشتن پوستی سفت و خوشفرم است. البته گاهی اوقات برای حذف چربیهای اضافه از پوست و برطرفکردن اسکارها (Scar یا جای زخم) هم مزوتراپی انجام میشود.
«مزوتراپی بیشتر در ساختارهای ایجادشده از بافت مزودرم تزریق میشود تا در خود مزودرم.»
مزوتراپی از کجا پیدا شد ؟
ابتدا یک دکتر فرانسوی به اسم «میشل پیستور» (Michel Pistor) در سال ۱۹۵۲ میلادی این روش را ابداع کرد. قصد دکتر پیستور این بود که با استفاده از مزوتراپی جلوی دردکشیدن بیماران مبتلا به اگزما و پسوریازیس را بگیرد. اما به مرور کاربردهای آرایشی و بهداشتی هم برای این تکنیک شناخته شد و مزوتراپی به عنوان یک تکنیک جوانسازی و زیبایی پوست مورد استقبال قرار گرفت. بعد از آن کمکم در سالهای ۱۹۹۰ این تکنیک در امریکا هم طرفدار پیدا کرد و به مرور، سایر نقاط دنیا هم به استفاده از این تکنیک روی خوش نشان دادند.
کاربردهای مزوتراپی چیست ؟
کاربردهای زیادی برای مزوتراپی وجود دارد. همانطور که گفتیم، هدف از اکثر این کاربردها جوانسازی پوست و داشتن پوستی درخشان است. بیایید تعدادی از اصلیترین کاربردهای مزوتراپی را با هم مرور کنیم :
- از بینبردن چربی در نقاط شکم، باسن، ران پا، پهلوها، پاها، بازوها و صورت
- رفع بیماری سلولیت (Cellulite) – یک بیماری پوستی
- ازبینبردن چین و چروک و خطوط صورت
- برطرفکردن تیرگی و پف زیر چشم
- سفتکردن پوست شلشده
- برگرداندن کانتورهای (Contour) طبیعی صورت و بدن
- روشنتر کردن پوست در نقاط دچار اختلال رنگ
- درمان ریزش موی سکهای (آلوپسیا)
- تقویت موی سر به کمک تقویت پوست سر
- برطرفکردن غبغب
- از بینبردن چربی ران، شکم، بازو و صورت.
آمادگی لازم برای مزوتراپی چیست؟
تعدادی از دکترهای پوست و مو که کار مزوتراپی را انجام میدهند، بلافاصله پس از مراجعهی بیمار به مطب کار تزریق را انجام میدهند. اما بهتر است چنین اتفاقی نیفتد و دکتر باید ابتدا از بیمار دربارهی داروهایی که مصرف میکند، سوالاتی را بپرسد.
به عنوان مثال پیش از تزریق مزوتراپی به مدت ۱ هفته نباید از آسپرین یا داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) استفاده کرد. این مسکنها میتوانند خطر خونریزی و کبودی پوست در حین مزوتراپی را افزایش دهند.
مراقبت های بعد از مزوتراپی چیست؟
واقعا میتوان گفت که در اکثر مواقع فرد میتواند بلافاصله بعد از پایان جلسه مزوتراپی به زندگی عادی خودش برگردد و نیاز به استراحت خاصی ندارد. اما دربارهی برخی از افراد ممکن است که دلیل تورم و درد ناشی از تزریق، نیاز به ۱ روز استراحت پس از مزوتراپی وجود داشتهباشد.
اگر مزوتراپی مو انجام دادهاید، حتما مراقبت های بعد از مزوتراپی مو را جدی بگیرید تا ریزش و رشد موها بهبود پیدا کند. مراقبت بعد از مزوتراپی صورت به داشتن پوستی شفافتر و جوانتر کمک میکند.
مزوتراپی برای چه کسانی مناسب است؟
این روش برای افرادی که میخواهند در کنار سایر روشهای زیبایی بهرمند شوند، میتواند مفید باشد. مثلا کسانی که موی آنها در حال کمشدن است و میخواهند که از این ریزش جلوگیری کنند، همچنین از روشهای دیگر هم استفاده کنند، میتواند مفید باشد.
افرادی که میخواهند به سلامت موها و پوست خود بیشتر رسیدگی کنند میتوانند با کمک مزوتراپی نتایج قابل توجهی بگیرند.
عوارض مزوتراپی چیست؟
افرادی که تجربه مزوتراپی دارند، میگویند اگر برای این کار پیش یک دکتر پوست باتجربه بروید، عوارض بسیار کمی را تجربه میکنید. اما افرادی که عوارض جانبی مزوتراپی را تجربه کردهاند، به موارد زیر اشاره داشتهاند :
- حالت تهوع
- احساسس درد
- حساسیت
- تورم پوست
- خارش
- قرمزی پوست
- کبودی
- سیاهشدن پوست در ناحیه تزریق
- راش پوستی
- عفونت
- اسکار پوستی.
- تورم پوست ازبینبردن چین و چروک و خطوط صورت
- احساسس درد ازبینبردن چربی در نقاط شکم، باسن، ران پا، پهلوها، پاها، بازوها و صورت
- حالت تهوع رفع بیماری سلولیت (Cellulite) – یک بیماری پوستی
- حساسیت برطرفکردن تیرگی و پف زیر چشم
لینک های کاربردی :